تجاوز إلى المحتوى الرئيسي

ASBÜ Siyasal Bilgiler Fakültesi Akademik Genel Kurulu, 19 Eylül 2024 Perşembe günü üniversitemiz Sümerbank Binası Yemekhanesinde Rektörümüz Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan ve Siyasal Bilgiler Fakültesi öğretim üyelerinin katılımları ile ASBÜ Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif Kireçci başkanlığında gerçekleştirildi.

Yapılan toplantıda ASBÜ Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif Kireçci’nin açılış konuşması ve Rektörümüz Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan’ın konuşmasının ardından 2023-2024 Akademik Yılına ait faaliyetlere ilişkin değerlendirmeler yapıldı. 2024-2025 Eğitim - Öğretim Yılında yapılması planlanan faaliyetler görüşüldü.

Ardından Bilimsel Araştırmalar Projeleri (BAP) Koordinatörlüğü tarafından bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi.