Konuşmacı: Dr. Öğr. Üyesi Betül Açıkgöz

Konu: New Form of Financing: Crowdfunding Opportunities Among Start-up Companies in Turkey

Yer: Sümerbank Binası 106 Nolu Salon

Tarih: 18.04.2019

Saat: 13.30

(Dr. Öğr. Üyesi Betül Açıkgöz Bozok Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nde Muhasebe alanında çalışmalarını sürdürmektedir. Bozok Üniversitesi'ndeki görevine başlamadan önce, post doktora çalışmalarını Rutgers, The State University of New Jersey, ABD'de tamamlamıştır. Akademik çalışmalarına Adnan Menderes Üniversitesi'nde başlayan Dr. Açıkgöz, 2004-2008 yılları arasında burada Araştırma Görevlisi olarak çalışmıştır. Dr. Betül Açıkgöz, lisansüstü çalışmaları süresince Milli Eğitim Bakanlığı bursiyeri olarak eğitimini sürdürmüştür. Doktora derecesini 2015'te Muhasebe alanında Rutgers, The State University of New Jersey'den, Yüksek lisans derecesini ise Muhasebe alanında University of Illinois at Urbana Champaign'den almıştır. Lisans eğitimini Gazi Üniversitesi İşletme Bölümü'nde tamamlamıştır. Araştırma alanları finansal muhasebe, denetim ve muhasebe tarihi alanlarında yoğunlaşmaktadır. Aynı zamanda Abdullah Gül Üniversitesi ve Atılım Üniversitesi'nde de yarı zamanlı öğretim elemanı olarak görev alarak; finansal muhasebe, denetim, yönetim muhasebesi ve maliyet muhasebesi dersleri vermektedir.)