Öğrencilerimizin Dikkatine!

Üniversitemiz Senatosunun 10.01.2022 tarihli ve 2022/07 sayılı kararı ile 2021-2022 akademik yılıyla sınırlı olmak üzere, akademik takvimlere uygun olarak Üniversitemiz tüm lisans ve lisansüstü programlarında kayıtlı öğrencilerimizden Covid-19 testi pozitif olması ve/veya temaslı olması dolayısıyla yarıyıl sonu sınavları ve/veya bütünleme sınavlarına giremeyen öğrencilere belgelemeleri şartıyla, ilgili dönem tamamlanmadan "mazeret ek sınav" hakkı verilmesi uygun görülmüştür.

Bu bağlamda; Covid-19 testi pozitif olması ve/veya temaslı olması dolayısıyla yarıyıl sonu sınavlarına giremeyen öğrencilerimizin 21 Ocak 2022 tarihi mesai bitimine kadar, bütünleme sınavlarına giremeyecek öğrencilerimizin ise 05 Şubat 2022 tarihi mesai bitimine kadar aşağıdaki dilekçe ile birlikte Covid-19 testi pozitif olması ve/veya temaslı olduklarını gösteren belgelerini de ekleyerek Dekanlığımızın sbf_dekanlik@asbu.edu.tr mail adresine başvuruda bulunması gerekmektedir.

Dilekçe için tıklayınız.