Ana içeriğe atla

2-3 Mart 2020 tarihlerinde, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığının (TİKA) desteğiyle, Üniversitemiz ve Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı nezdinde Devlet İdarecilik Akademisi tarafından düzenlenen "Bölgesel Sürdürülebilir Kalkınma Yönetiminde Enerji ve Ulaşım Uluslararası Konferansı" gerçekleşti.

Konferansa Üniversitemizden Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Onur Ender Aslan, Yabancı Diller Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Mine Özyurt Kılıç, Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Barış Alpaslan, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden Prof. Dr. Aslı Akay ve Sosyoloji Bölümünden Prof. Dr. Şebnem Akçapar katılım gösterdiler. 

Bölgesel Sürdürülebilir Kalkınma Yönetiminde Enerji ve Ulaşım Uluslararası KonferansıBölgesel Sürdürülebilir Kalkınma Yönetiminde Enerji ve Ulaşım Uluslararası KonferansıBölgesel Sürdürülebilir Kalkınma Yönetiminde Enerji ve Ulaşım Uluslararası KonferansıBölgesel Sürdürülebilir Kalkınma Yönetiminde Enerji ve Ulaşım Uluslararası KonferansıBölgesel Sürdürülebilir Kalkınma Yönetiminde Enerji ve Ulaşım Uluslararası KonferansıBölgesel Sürdürülebilir Kalkınma Yönetiminde Enerji ve Ulaşım Uluslararası Konferansı

Etiketler

Hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz.

asbu.edu.tr' yi kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.