18/19 Eylül 2017 tarihlerinde İngilizce Seviye Tespit Sınavı ve İngilizce Yeterlik Sınavına girecek olan öğrencilerimizin dikkat etmesi gerek hususlar aşağıda belirtilmiştir:

- 18 Eylül 2017 tarihinde okulların açılmasından ve olası trafik problemlerinden ötürü en geç saat 09.00'da sınav binasında hazır bulununuz.

- Sınava gelirken yanınızda nüfus cüzdanınızı ve kırtasiye gereçlerinizi hazır bulundurunuz.

Yerleşkeye Ulaşım

1. seçenek: Kızılay Atatürk Bulvarı’ndan Çankaya istikametine giden 185 / 135 / 188 numaralı otobüslere binebilirsiniz. (Ankara'daki otobüs saatleri ve durakları hakkındaki detaylı bilgiye Ankara Büyükşehir Belediyesinin EGO CEP uygulamasını AppStore ve Google Play'den indirerek ulaşabilirsiniz.)

2. seçenek: Kızılay Güven Park’tan Çankaya Oran dolmuşlarına da binebilirsiniz.

Adres: Turan Güneş Bulvarı, 648. Cadde Çankaya, Oran, ANKARA – TÜRKİYE