Üniversitemizin de düzenleyicileri arasında bulunduğu “Sosyal Bilimler alanında Genişletilmiş Uluslararası Uygulamalı Ekonomi ve Finans Konferansı” (International Conference on Applied Economics and Finance & Extended with Social Sciences ICOAEF’18) 28-29-30 Kasım 2018 tarihlerinde Kuşadası-Aydın'da düzenlenecektir.

Sosyal bilimlerle ilgilenen araştırmacılar, akademisyenler, öğrenciler, yöneticiler ve karar alıcıları bir araya getirmesi amaçlanan konferans ile iktisat, işletme, finans ve sosyal bilimlerden uluslararası katılımcılara uygulamalı ve teorik konuları sunma, tartışma ve paylaşma fırsatı sağlayacaktır. Bu kongre, özellikle iktisat, işletme ve yönetim konuları başta olmak üzere sosyal bilimlerle ilgili tüm konuları kapsamaktadır. ICOAEF’18; iktisat, finans ve tüm sosyal bilim disiplinleri ile ilgili teorik ve uygulamalı konuların tartışılmasına imkân sağlamaktadır. ICOAEF’18 kapsamında uygulamalı ekonomi alanının sosyal bilimler ile etkileşimini ortaya koymaya dönük çalışmaların yer alması da arzulanmaktadır. Araştırmacılar, konferans konularıyla ilgili olarak hem uygulamalı hem de teorik çalışmalarla başvurabileceklerdir. Ayrıca ICOAEF’18 kapsamında 1-2 Aralık 2018 tarihlerinde alanında uzman olan eğiticiler tarafından çeşitli workshoplar düzenleyecektir.

Konferans ile ilgili tüm bilgilere www.icoaef.com web adresinden ulaşabilirsiniz.